Regole specifiche per il concorso a premi di inFamous

Fellesskap

Det skjedde mye på PlayStation Community i påskeferien i april 2011 med en rekke artige eventer, klassiske spill og diskusjoner som ble organisert av de offisielle PlayStation-foraene og sosiale nettsteder som Facebook. Påskeeggjakt, gåter og andre aktiviteter opptok alle med stor entusiasme – og det demonstrerte den fine følelsen av fellesskap som finnes på PlayStation Community.

Spillerne fikk også muligheten til å avsløre sine beste fatalities i Mortal Kombat, i tillegg til hva de forventer seg av SOCOM: Special Forces, som en forberedelse til spennende kvelder med brutale beat 'em up-kombinasjoner og taktisk krigføring.

Bli superstjerne, gjør deg klar for en superhelt og gled deg over et supert jubileum

I mai 2011 blir de beste sangerne fra PlayStation Community valgt i SingStar Euro Contest 2011. Hvert forum velger de lokale sangene og artistene som de vil skal representere forumet sitt i en spennende europeisk konkurranse.

Spenningen stiger allerede i inFamous-foraene våre ettersom det ikke er lenge til den supre oppfølgeren inFamous 2 blir utgitt sommeren 2011. Hvorfor ikke ta del i den elektriske stemningen og snakke med andre tilhengere?

Du kan også ta del i feiringen av ModNation Racers ettårsdag, med et fantastisk utvalg av aktiviteter og utfordringer der du kan vinne flotte premier.

Kreativitet for alle!

Vi retter gjerne søkelyset mot de mange talentene på det kreative PlayStation Community. Denne gangen kom et av de mange høydepunktene fra den franske brukeren Nehta, som hadde laget et eggende PlayStation-bilde som egnet seg perfekt som illustrasjon til communityeventene i påskeferien.

Andre brukere fikk kreativt utløp ved å tegne avatarer, for eksempel en fra Babka Tapka (Russland) som var sterkt inspirert av Heavy Rain, samt en anime-preget illustrasjon fra rake82 (Spania) og en stilisert blyanttegning fra den nederlandske brukeren DarkCrusaderBE.

Har du lyst til å vise frem de kreative sidene dine i nok en artig utfordring? Hvorfor ikke designe ditt eget overførbare ID-tema i de offisielle PlayStation-foraene? Designen din må være original og kan også ha med elementer eller ideer fra PlayStation Community. Vi kommer til å dele de designene vi liker best, med alle, så du bør ikke gå glipp av denne fine muligheten til å vise alle andre tilhengere hvor kreativ du er.

PlayStation-communityet er et morsomt og trygt miljø i stadig utvikling. Bli med ved å gå til de offisielle PlayStation-foraene på community.eu.playstation.com, og logg på med din PlayStation Sign-In ID (registrerings-ID) og passord.

Hvis du ikke har en Sony Entertainment Network Account (Sony Entertainment Network konto), kan du gå til eu.playstation.com/registration på en PC for å registrere deg nå.